6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

YİBO öğrencileri giydirildi

KİĞI YİBO ÖĞRENCİLERİNE GİYİM YARDIMI

Bingöl'ün Kiğı Kaymakamlığı'nın girişimleri sonucunda bir mağaza tarafından fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen giyim eşyaları düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Türkiye'nin sayılı markalarından olan LC WAIKIKI Mağazalar zinciri tarafından Kiğı Yatılı İlköğretim Okulu'nda (YİBO) okuyan 156 öğrenciye muhtelif giyim eşyaları gönderildi. Kiğı YİBO'da düzenlenen bir törenle her öğrenci için ayrı ayrı hazırlanan ve içinde kazak, mont, gömlek, ayakkabı ile pantolon bulunan paketler Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere yardım paketlerini dağıtan Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, bu yardımı yaparak çocukların sevinmesine vesile olan mağaza yetkililerine teşekkür etti. Kaymakam Tekbıyıkoğlu, "YİBO'da okuyan öğrenciler için hazırlanan yardım paketleri koliler halinde geldi. İsim ve yaşlarına göre öğrenciler için yardım malzemeleri paketlenerek bize gönderildi. Biz de öğrencilerimizin isimlerine göre yardımları dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, öğrencilerin eğitimlerine yönelik katkı sağlamak amacıyla bu tür yardımların yapılmasına olanak sağlanacağı belirtildi.

KİĞI YİBO ÖĞRENCİLERİNE GİYİM YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 16:58:02
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 18:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?