6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Yusuf Çoşkun'dan halay şov

Bingöl'de yayın yapan yerel gazetelerden Kent Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakim Değişgeç, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili Yusuf Çoşkun devatlilerle halay çekti.
Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özlem Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle Hakim Değişgeç ile Dilan Burakgazi hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin düğün törenine katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, adeta halay şov yaptı. Düğün töreninde oyuna çıkan Coşkun, yaptığı figürlerle alkış topladı.


Genç çiftin düğün törenine katılanlar doyasıya eğlenirken, Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından kıyılan nikah şahitliğini ise AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun ile Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu yaptı. Düğün törenine Bingöl'de görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 14:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?