1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Esrar operasyonu

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, üzerlerinde çeşitli miktarda esrar maddesi bulunan 3 kişi yakalandı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından okul çevresinde esrar ve zararlı madde bağımlısı kişilerin gezdiği ve bunların bu kötü alışkanlıkları öğrencilere aşılamaya çalıştıkları duyumları üzerine çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, şüphe üzerine üst araması yapılan 3 kişide esrar maddesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Gençlerimizin ve özellikle lise çağındaki öğrencilerimizin uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan korunması çevresinde, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro görevlileri ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Rekabet Lisesi çevresinde durumundan şüphe edilen A.B. isimli şahıs, 9.26 gram esrar maddesiyle; Kültür Caddesi Efem Dershanesi çevresinde N.B. isimli şahıs 35 gram esrar maddesiyle; Ulu Camii önündeki park ve pasaj civarında Y.D. isimli şahıs ise 2 gram esrar maddesiyle yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Özellikle gençlerimizi uyuşturucu belasından korumak üzere çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu konuda halkımızın, velilerimizin, duyarlı vatandaşlarımızın ve tüm demokratik kitle örgütlerinin yardımını bekliyoruz" denildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 23:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?