1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Görevli sandığı hırsıza 6.472 milyar kaptırdı

Bingöl'de bir kişi, para yatırmak üzere gittiği bankada görevli zannettiği kişiye 6 milyar 472 milyon lira kaptırdı. Parayı alan şahıs kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 16.40 sıralarında Ziraat Bankası Bingöl Şubesi'nde meydana geldi.

Esnaflık yapan Nurettin Çilgasit, bir ödemesi için gittiği Hastane Caddesi'ndeki Ziraat Bankası Bingöl Şubesi'nde işlemini yapmak üzere beklerken, fotokopi çekmek için dışarı çıktı. Yanında duran ve banka görevlisi olduğunu tahmin ettiği bir kişiye 6 milyar 472 milyon lirayı vererek dışarı çıkan Çilgasit, döndüğünde parayı verdiği kişiyi bulamadı. Yapılan incelemeler sonrasında Çilgasit'in parayı verdiği kişinin bankada çalışmadığı tespit edilirken, polise haber verildi.

Olay yerine gelen polis, mağdurun ifadesini alarak verilen eşkal üzerinde çalışma başlattı. Bankada güvenlik kamerası olmadığı için parayı alıp kaçan kişinin kim olduğu tespit edilemezken, güvenlik kamerası bulundurmayan banka hakkında işlem yapıldı. Olayla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 12:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?