3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayak yarışması sona erdi

Bingöl Valiliği tarafından düzenlenen kayak yarışması tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'na ait Yolçatı Kayak Tesisleri'nde düzenlenen kayak yarışmasına 4 ayrı kategoride 42 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yapılan yarışlar sonunda büyüklerde Vedat Aktaş, gençlerde Caner Ağır, yıldızlarda Mehmet Aydan ve miniklerde ise Serhat Oruç birinci oldular. Dereceye giren sporcuların ödüllerinin verildiği törende bir konuşma yapan Bingöl Valisi Vehbi Avuç, kayak sporuna büyük önem verdiklerini ve geleceğin Türkiye Kayak Milli Takımı'nı oluşturacak sporcuların bu pistlerden çıkacağını söyledi.

Yapılan yarışmaları büyük bir sevkle izlediğini de belirten Vali Avuç, "Bingöl'de kayak sporuna büyük önem veriyoruz. Amacımız kayakçılarımızın sıkıntılarını en aza indirmektir. Önümüzdeki günlerde Bitlis ve Erzurum'da yapılacak bölge yarışmalarına sporcularımızın ödülle dönmelerini ve ardında Türkiye Kayak Milli Takımı'na çağrılmalarını ümit ediyorum. Bunun için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bize düşen tesisleri yapmak, çocuklarımıza düşen de çok çalışarak başarı elde etmektir" dedi.

Düzenlenen ödül törenin ardından ellerinde Türk bayrağı alan sporcular Atatürk'ün posterini açarak, törenine katılan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl 49. İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgenaral İshak Ceylan, Emniyet Müdürü Mühmet Gülnaz, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Vali Yardımcıları Sedat Sırrı Arısoy ve Hayati Taşdan, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz ve kurum amirleriyle birlikte kayak tesislerinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 14:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?