18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Kiler'den yerel basına ziyaret

Bitlis'te bulunan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Yerel Basını ziyaret ederek, Bitlis?te 20 gün kalıp ilçelerde, köylerde ve mahallelerde vatandaşları ziyaret edeceğini söyledi.

Bitlis'te 12 yıldır yayın yapan ve günlük yerel gazete olan Bitlis Dideban Gazetesini ziyaret ederek bazı açıklamalarda bulunan Kiler, İlçeleri, köyleri ve mahalleleri ziyaret ederek düzenleyecekleri değişik toplantılarla vatandaşların sorunlarını yerinde öğrenip, görmek olduğuna değinerek, halkın kendilerinden ne beklediğini ve 2,5 yılı nasıl değerlendirdiklerini ifade etti.

3 Kasım öncesini ve şimdiyi kıyaslamalıyız diyen Kiler, "Türkiyenin ve Bitlis?in bir gerçeği vardı Bitlis o zaman ne durumdaydı şimdi ne durumdadır. Sağlık açısından büyük mesafeler kaydettik. Biz gelmeden 4 uzman doktor hastanemizde vardı, şimdi ise20 uzman var. Ayrıca Ağız diş sağlığı merkezi açılıyor. Bununda kararı çıktı. Diğer bir gayretimiz eski Devlet Hastanesini yeniden canlandırmak, burada diş sağlığı merkezi açılırsa 25 doktor çalışacaktır. Dişle ilgili her şeyin yapılacağı buraya, Bingölden, ve Muş'tan hastalar gelecektir" dedi.

KİLER: POLİS OKULUNUN İHALESİ YAPILACAK

Hiç hayallerinde olmayan Polis Okulunun ihalesinin yapılacağını belirten Vahit Kiler, "Polis okulu tam bir kampus haline gelecek İçişleri Bakanlığından karar çıktı. Yani yarı üniversite konumunda olacak" dedi.

Yollar ve tünel işlerinde aksama olmayacağını kaydeden Kiler, "Bu işler hükümetin işleridir, hiçbir zaman işler aksamaz, her şey tam takır işleyecektir." İfadesinde bulundu. Pazar günü Çeltiklide meydana gelen üzücü olayla ilgili bir açıklama yapan Kiler, bu tür olayların bir daha tekerür etmemesini belirterek," Asıl görev vatandaşa düşüyor.
Teröre prim vermemeleri, memleketin huzurunu birileri çekemiyor, ve bozmaya çalışıyorlar.

Bu olaylar moralimizi bozmayacak köylere daha çok gidip ziyaretlerde bulunacağız" dedi.

Özkan Olcay - Kenthaber / Ahlat
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 16:55:51
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 19:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?