19
Haziran
2024
Çarşamba
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Sosyal tesislerde açılış hazırlığı

Bitlis'in Tatvan Belediyesi'nin Dünya Bankası'na sunduğu "Beş Bileşenli Proje" kapsamında yapımları tamamlanan sosyal ve spor tesislerinin, Tatvan'a gelecek olan Dünya Bankası Türkiye Temsilcisi, AB Türkiye Sekreteri ve Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) üyeleri tarafından açılacağı belirtildi.

Tatvan Öğretmenevi'nde sivil toplum örgütü ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Peker, 13-14 Aralık 2005 tarihleri arasında Tatvan'da yapılacak programa Devlet Bakanı Beşir Atalay ve 500 kişilik bir grubu davet ettiklerini söyledi. Peker, ilçede proje kapsamında yapılan tesisleri gezecek olan katılımcılar belediyenin bundan sonra sunacağı projeleri daha iyi değerlendireceklerini kaydederek, "Tatvan ve bir çok belediyenin Dünya Bankası'na sunduğu projelerin değerlendirilmesi için bu projenin büyük önemi var.

Bu nedenle sivil toplum örgütlerimizden ve halkımızdan herkesin üstüne düşen görevi yapmasını istiyoruz. İki gün sürecek açılışlara toplantılara halkımız büyük ilgi göstersin. Misafirlerimizden geçer not aldığımız taktirde, 'Beş Bileşenli Projesi'nden geri kalan ve bundan sonra belediyemizin ile diğer belediyelerin sunacağı projeler çok büyük anlam kazanıyor. Onun için herkes üstüne düşen görevi yerinde getirsin" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 15:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?