3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

12 kilo esrar yakalandı

Elazığ'da 12 kilo 800 gram toz esrar maddesi ile 3 bin 960 paket yabancı menşeli kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigara ve toz esrar maddesi ile ilgili oldukları iddia edilen 3 kişi gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, 18 Ocak 2009 günü Diyarbakır'dan Elazığ'a gelen özel bir araç içerisinde arama yapıldı. Yapılan aramada toplam 12 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirilirken araçta bulunan şüpheliler R.P. ve M.N yakalanarak göz altına alındı.

Şüpheliler R.P. ve M.N., haklarında ''Uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Öte yandan, kaçak sigara ticareti yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda da 17 Ocak 2009 günü Bingöl istikametinden Elazığ'a seyreden bir toplu taşıma aracında yapılan aramada toplam 3 bin 960 paket yabancı menşeli kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli A.A., hakkında ''Gümrük kaçağı sigara ticareti yapmak'' suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile adli mercilere sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 19:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?