4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

'2 futbolcunun klüple ilişiği kesildi'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor'un Basın Sözcüsü Galip Belhan, Kocaelispor mağlubiyeti sonrası futbolculardan Mehmet Türkmehmet ve Bülent'in kulüple ilişiğinin kesildiğini belirterek, yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kocaelispor maçında hakem Selçuk Dereli'yi geçemediklerini savunan Belhan, Elazığspor camiası üzerinde bazı oyunların oynandığını ileri sürerek, "Kim bu oyunları oynuyorsa elini üzerimizden çeksin. Eğer oyunlar devam edecekse biz maçlara çıkmayalım. Onlar da rahat oynasın. Çünkü bizi, polis teşkilatı ve taraftarlarla karşı karşıya getiriyorlar. Geçen pazar günü Emniyet Müdürü Mehmet Tekin'in sağduyulu davranışıyla olaylar bastırıldı. Aksi halde istenmeyen sonuçlar çıkabilirdi" diye konuştu.

Kocaelispor mağlubiyeti sonrası yönetim kurulu ve teknik heyetin kararıyla Bülent ve Mehmet Türkmehmet'in kulüple ilişiğinin kesildiğini belirten Galip Belhan, "Bundan sonra idmanlara taraftar ve basın mensupları alınmayacak. Geride kalan 7 maç için yönetim kurulu olarak komite oluşturduk. Herkes bir görev aldı. Orduspor maçı öncesi takımın üzerindeki karabulutları dağıtıp, kötü gidişata son vermek için yönetim kurulu gerekeni yapıyor. Ancak taraftar da üzerine düşeni yapıp centilmence görevini yapsın.

Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Öztürk, federasyon başkanı ile randevu alıp hakemlerle ilgili sorunları anlatacak. Federasyon, pazar günkü maçla ilgili savunma istedi. Gerekeni yapıp bekleyeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 17:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?