5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

2 gün su yok!

Elazığ Belediye Başkanlığı tarafından su depo ve şebekelerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları sebebiyle 23-24 Mayıs Çarşamba ve Perşembe günleri şehrin büyük bir bölümüne içme suyu verilemeyeceği belirtildi.

İşletme ve İştirakler Müdürü Harun Tuzsuzoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Hilalkent, Ataşehir Mahalleleri dışındaki tüm mahallelerde 23-24 Mayıs Çarşamba ve Perşembe günlerinde su verilemeyeceğini söyledi.

Tuzsuzoğlu, ”Şehrimize su temin eden P1 ve P2 pompa istasyonlarında ve terfi hatlarında tamir, bakım ve onarım çalışmaları ile araştırma su deposu, odun ambarı arasında yeni döşenen şebekemizin depo ve pompa çıkışı hatlarının bağlantılarının yapılması nedeniyle iki gün süreyle bazı mahallelerimize içme suyu verilemeyecektir. Şehrimizin büyük bir bölümüne 24 ile 36 saat süreyle su verilemeyeceğinden halkımızın sıkıntı yaşamaması için tedbir almaları kendi yararlarına olacaktır. Elimizde olmayan ancak şehrimize daha kaliteli ve bol su vermeye yönelik bu kesintilerden dolayı halkımızdan özür diliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2012 Salı 12:53:53
Güncelleme :23 Mayıs 2012 Çarşamba 18:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?