16
Mayıs
2024
Perşembe
ELAZIĞ

20 kilo eroin ele geçirildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 200 bin Euro olan 20 kilo eroin ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerinin yapmış oldukları yaklaşık üç aylık koordineli çalışmalar neticesinde, alıcısı Elazığ'da bulunan bir şahsa satılması amacıyla Van'dan yüklü miktarda uyuşturucu madde nakledileceği bilgilerine ulaşılması üzerine operasyon düzenlendi. Van'dan aldığı uyuşturucuyu Elazığ'a getirmek üzere hareket eden kuryeyi takip eden ekipler, yaptıkları operasyon sonucunda A.C., N.C., H.D.C. ve M.Ç.'yi gözaltına aldı. Aracın iç kısmına zulalanmış 20 kilo eroin maddesi de ele geçirildi.


500 gram poşetler içinde aracın kapılarına gizlenmiş 40 paket eroin, köpek ve detektörlerin yardımıyla bulunurken, Elazığ Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, şehirde ilk kez bu kadar fazla eroin ele geçirildiğini ve 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi. Tekin, "Aile görünümü verilmiş olarak ilimize geldiler. Operasyon başarıyla sonuçlandı. Uyuşturucunun piyasa değeri 200 bin Euro civarında" dedi.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları devam eden 4 kişinin bugün Adliye'ye çıkarılacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 14:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?