3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

3. OSB'ye 820 bin YTL ek ödenek

Elazığ 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ödeneğine yapım ve kamulaştırma çalışmaları için 820 bin YTL ek ödenek tahsis edildiği bildirildi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Elazığ'ın yatırımcılar için cazip hale geleceğini belirtti. AK Parti Milletvekili Faruk Septioğlu konuyla ilgili yazılı açıklamasında, toplam 50 hektar büyüklüğe sahip 3. OSB`nin içerdiği tüm parsellerin üretime geçmesiyle yaklaşık bin 500 kişiye istihdam imkanı sağlanmış olacağını kaydetti.

Havaalanı pistinin büyütülmesi ve doğalgaz dağıtımına kavuşmasından sonra Elazığ'ın yatırımcılar için cazip hale geleceğini, yapılacak olan yatırımlarla istihdam konusunda büyük bir rahatlama oluşacağını ifade eden Septioğlu, bu amaçla yapımı devam eden 3. OSB`nin bitirilmesi için çalışıldığını kaydetti.

Milletvekili Faruk Septioğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın bu yılki yatırım programında yer alan 3. OSB'nin 500 bin YTL'lik mevcut ödeneğine; yapım olarak 320 bin YTL, kamulaştırma olarak da 500 bin YTL olmak üzere toplam 820 bin YTL ek ödenek tahsis edildiğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 14:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?