6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

30 kabinli seyyar tuvalet yapıldı

Elazığ merkez Harput Mahallesi'nde, HARVAK ve OPET tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen bir çalışmayla turistler için 30 kabinli seyyar tuvalet yapıldı. 

Harput Mahallesi Muhtarı Feyzi Kahraman, mahallede uzun zamandan beri süregelen kalıcı tuvalet sorununu bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla HARVAK ve OPET tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında 30 kabinli seyyar tuvalet yapıldığını söyledi. 

Harput'ta uzun süredir yaşanan tuvalet sorununun ortadan kalkabilmesi için en kısa sürede mahalleye mevcut turistin ihtiyacını karşılayabilecek sayıda kalıcı tuvalet kazandırılması gerektiğini ifade eden Kahraman, "Tuvalet sorununu çözmek için HARVAK ve OPET iş birliğiyle 90 bin YTL'ye mal olan 30 kabinli seyyar tuvaletler yapılmıştır. Ancak, bu ihtiyati bir çözüm olarak görülmektedir. Harput'un en kısa sürede mevcut turist girdisine yanıt verebilecek kalıcı tuvaletlere ihtiyacı vardır. Bu seyyar tuvalet projesi, daha önce Çanakkale'de uygulanmıştı. İkinci olarak da Harput'ta uygulanmaya başladı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 17:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?