5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

359 konut sahiplerini buldu

KOVANCILAR TOKİ'DE 359 KONUT İÇİN KUR'A ÇEKİMİ YAPILDI

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yapımı gerçekleştirilen talep örgütlenmesi projesi kapsamındaki 359 konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kuraları çekildi.

Saray Düğün Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine çok sayıda vatandaş katıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde ev sahibi olanlar büyük bir sevinç yaşadı. Ev sahibi olmaya hak kazanan 55 yaşındaki Mediha Paluoğlu, "Çok sevindim. Çok heyecanlandım. İlk kez evimiz oldu. 5'inci kat çıktı. Kısmet buymuş" dedi.

Kurada ismi çıkan Sedat Gök de, " TOKİ'ye teşekkür ederiz. İlk kez ev sahibi oluyoruz. Başbakanımızdan ve TOKİ'den Allah razı olsun" diye konuştu.

Gülsen Demirel adlı bayan ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Evim çıktı yetim çocuklarımla birlikte rahat yaşayacağıma inanıyorum. Eşimi kaybetmiştim devletimizden Allah razı olsun" dedi.

Kovancılar TOKİ'de 359 konut için 432 başvuru yapıldığı ve saat 10.00'da başlayan kura çekimi ile hak sahiplerinin yerlerinin öğlene kadar belirleneceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 14:05:04
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 16:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?