4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

'7 haftada 2 galibiyet bize yakışmadı'

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Elazığspor hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Diyarbakır DİSKİSpor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta içinde oynanan Şanlıurfa Belediyespor maçının ardından üç gün izin verilen futbolcuların izin dönüşü yenileme idmanı ile başlayan çalışmalarda sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Elazığspor Teknik Sorumlusu İlhan Aydın,

"İç sahada kazanmak ve üzerimizdeki baskıyı ortadan kaldırmak istiyoruz. Ligde yedi haftayı geride bıraktık. Yedi haftalık mücadeleden sadece iki galibiyet almak bize yakışmadı. Tabi ki Elazığspor'un bu ligde ulaşmak istediği hedefleri var. Biz bu hedeflere ulaşmanın mücadelesi içindeyiz. Deplasmanda kazandık. Üzerimizdeki şanssızlığımızı kırdık. Şimdi içeride oynadığımız ve kaybettiğimiz son iki maçın olumsuz izlerini silmenin çalışmalarını yapıyoruz. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Diyarbakır DİSKİ maçı bizim açımızdan çok önemli. Bu
maçı da kazanıp hem iç sahada kaybetmeye son vermek hem de bu sezon iki hafta üst üste kazanarak moral bulmak ve camiamızı da mutlu etmek istiyoruz. Hafta boyunca arkadaşlarımızla bunun hazırlıklarını yapacağız" dedi.

Öte yandan Elazığspor'da Deniz'in sakatlığının devam ettiği, Erşen ile Mehmet Narin'in durumlarındaki belirsizliğin ise sürdüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:55:07
Güncelleme :14 Ekim 2008 Salı 17:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?