4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

AKP Siyaset Akademisi başladı

AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin ikincisi Elazığ'da devam ediyor.

Düzenlen toplantıya Tunceli, Bingöl ve Elazığ'dan çok sayıda Belediye Başkanı, partili katılırken Malatya Belediye Başkanı Hasan Cemal Akın, "Devlet ve millet olarak aynı rüyayı gördükçe hariçten yapılacak hiçbir müdahale Allah'ın izniyle bizi zaafa uğratmayacaktır" dedi.

AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin ikincisi Elazığ'da gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Tunceli, Bingöl ve Elazığ'dan çok sayıda Belediye Başkanı ve partili katıldı. Siyaset Akademisi toplantısına katılan partililere Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Eken, mahalli idareler ve belediyelerdeki yönetim esası ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra kürsüye gelen Malatya Belediye Başkanı Hasan Cemal Akın, dünyanın en gelişmiş ülkeleri dahil ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntılara girerken, Türkiye'nin uygulanan akılcı politikalar ve alınan tedbirler ile en güvenilir ülke olarak lanse edildiğini söyledi.

Akın, "Şunu unutmayalım ki, toplum olarak birlik ve beraberliğimiz kaybetmedikçe, millet olarak aynı ufka baktıkça, devlet ve millet olarak aynı rüyayı gördükçe, hariçten yapılacak hiçbir müdahale Allah'ın izniyle bizi zaafa uğratmayacaktır. Yeter ki birbirimizi doğru anlamaya çalışalım. Kendimizi karşımızdakinin yerine koyalım. Birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi başarabilelim. Hükümetimiz tarafından 7 yıla yakın süredir hizmet çıtası yükselen Türkiye'de yerel yönetimlere ve yerel yöneticiler olarak bizlere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?