4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

AKP'de adaylık süreci başlıyor

29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde AKP'den belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyenlerin başvurularını il başkanlığına yapacakları açıklandı.

AKP Elazığ İl Başkanı Ali Şerifoğulları, Elazığ'da belediye başkanlığı için aday olmak isteyenlerin başvurularını 10 Kasım Pazartesi gününden itibaren il başkanlığına yapacaklarını belirterek, "Ankara'da Genel Merkezimizde konuyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmelerin sonucunda bazı evrak ve yazılar alacağız" dedi.

Belediye başkan aday adaylığı başvurularını 10 Kasım'dan itibaren almaya başlayacaklarını kaydeden Şerifoğulları, "Partimizden herkes aday adayı olabilir. Bu konuda bir kısıtlama ve sıkıntı yok. Tabi ki aday adaylarının başvurularını bizler de değerlendirip, tüm başvuruları Genel Merkeze göndereceğiz. Burada yapılacak değerlendirmelerin sonucunda belediye başkan adaylarımız netleşecek. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamalarda bulunacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 17:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Tayyar SAVAŞTAER IP: 78.177.255.xxx Tarih : 9.11.2008 13:54:21

ELAZİZİM İÇİN CANIM FEDA.ÇALIŞKAN,DÜRÜST,İŞİNİN EHLİ,İNŞAAT MÜHENDİSİ BİR ŞAHSİYET BELEDİYE BAŞKANI OLSUN,İSTERİZ.BUNUN İÇİNDE HEM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE DAİRE BŞK.LIĞI YAPMIŞ,HEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMIŞ,GAYRETLERİYLE KALBİMİZDE YER ETMİŞ BİR AĞABEYİMİZ BAŞKAN OLSUN İSTERİZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..M.TAYYAR SAVAŞTAER..