4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

'Ana-Baba Okulu' projesi sonlandı

Elazığ'da okuma alışkanlığı kazandırılması için başlatılan 'Elazığ Okuyor' projesinin bir tamamlayıcısı olarak hayata geçirilen 'Ana-Baba Okulu' projesi kapsamında Keban ilçesinde 119 kişi sertifika aldı.

Keban'da 22 Mart 2008 tarihinde başlayıp 24 Mayıs 2008 tarihinde sona eren 'Ana-Baba Okulu' projesi kapsamında 10 hafta boyunca, 'Anne, baba, çocuk, aile' ile ilgili eğitici konular işlenerek konferanslar verildi.

Proje sonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine Keban Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Belediye Başkanı Ramazan Çelik, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Tuğran Akarsu, daire amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı. Proje kapsamında İlçede ana-baba okullarına devam eden 119 kişi sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere Kaymakamlık tarafından hediye paketleri verildi.

Konferans sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, "Sizleri 10 hafta süresince burada görmekten mutlu olduk. İnşallah kursumuz, anne ve babaların, çocuklarına farklı yaklaşım içinde olmalarına faydalı olur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 17:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?