4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Anne babalar haydi okula!

Elazığ Valiliği tarafından geçen yıl düzenlenen ve yaklaşık 4 ay süren 'Anne-Baba Okulu' çalışmasının bu yıl yeniden düzenleneceği açıklandı.

"Elazığ Okuyor" kampanyasının devamı niteliğinde olan ve özellikle ebeveynlerin aile içinde davranışlarını kontrol etme, öğrencilerine karşı davranışlarını belirlemeye yönelik olarak düzenlenen 'Anne-Baba Okulu'na geçen yıl büyük bir ilgi olmuştu. Bu yıl da düzenleneceği açıklanan 'Anne-Baba Okulu' eğitim programının başlatılması için kayıt çalışmalarının sürdüğü, bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yapılacak çalışmaların belirlenen takvime göre başlatılacağı belirtildi.

Vali Muammer Muşmal, toplumun her kesiminin eğitiminin kalkınma ve aile içinde yaşanan sorunların çözümünde çok önemli olduğunu, bu çalışmanın temelinde de bunun bulunduğunu belirterek, "Geçen yıl ilimizde başlattığımız bu çalışmada çok önemli neticeler alındı. Bu eğitimi bu yıl da düzenleyerek geçen yıl yapılan eğitim çalışmasına katılmayan ebeveynlerin bu eğitimi almalarını düşündük. Bu düşünce için gerekli planlamalar yapıldı. Kayıtların tamamlanmasının ardından bu yılki eğitim programını başlatacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 15:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?