6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Annesine kurşun yağdırdı

Elazığ’da 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi, bir ulusal TV kanalında yayınlanan kadın programına katılan annesini, ailesini rezil ettiği gerekçesiyle silahla vurarak ağır yaraladı.

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi R.I. (R. Işık-14), annesi B.I.’ya (Birgül Işık-32) kendilerini rezil ettiği gerekçesiyle kurşun yağdırdı.

İstanbul’da ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan kadın programına katıldıktan sonra Elazığ’a dönen B.I’yı, şehirlerarası otobüs terminalinin karşısındaki minibüs durağında bekleyen R.I, bir süre annesiyle tartışmaya başladı.

R.I., babasına ait ruhsatsız tabancayla 5 el ateş ederek annesini ağır yaraladı. 1’i kız 4 çocuk sahibi olan B.I, Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Merkezi’nde ameliyata alındı.
Bu arada R.I’nın, babası M.I.’nın (Mehmet Işık) kendisine, "Annen televizyona çıktı, bizi rezil etti" dediğini söylediği öğrenildi.

Olaydan sonra M.I’nın gözaltına alındığı, R.I’nın ise Elazığ Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Baba ile oğlunun akşam saatlerinde adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 21:32:19
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 22:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?