3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Asfaltlamalar devam ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için asfaltlama çalışmalarına hız verdi. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında asfalt serim, kumlama ve asfalt bakım onarımını gerçekleştirdi. Güney Çayır yolunda devam eden asfalt serimine 7 kamyon, 1 silindir, 1 greyder ve 20 kişilik bir ekip katılırken, Hilalkent Mahallesi'nin muhtelif yerlerinde devam eden kumlama çalışmasına ise 5 kamyon, 1 kepçe, 1 silindir, 1 greyder ve 14 kişiden oluşan bir ekip katıldı. 

Cumhuriyet Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Ulukent Mahallesi, Sürsürü Mahallesi ve şehrin muhtelif yerlerinde devam eden çalışmalara ise çok sayıda personel ve ekipman ile çeşitli iş makineleri katıldı. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yapmış olduğu açıklamada, yeni açılan yolların yanı sıra, alt yapı çalışması nedeniyle bozulan yolların da asfalt seriminin devam ettiğini söyledi. 

Selmanoğlu, "Asfalt sezonunun sonuna yaklaşmasıyla beraber Elazığ'ın dört bir yanında sorunsuz bir kış için çalışmalarımız, gerekli tüm ekipmanlarla devam ediyor. Asfalt silindiri, asfalt kazı makinesi, kanal kazıyıcı kepçe, çok sayıda kamyon ve su tankeri, asfalt distribütörü ve greyderle personelimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?