3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Asil kayıtlar sona erdi

Fırat Üniversitesi (FÜ)'ne 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında kayıt yaptırma hakkını kazanan öğrencilerden 527'sinin kaydını yaptırmadığı, bu öğrencilerin yerine ek kontenjandan öğrenci alınacağı belirtildi. 

Fırat Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Coşkun Yıldırım, bu yıl üniversiteye 6 bin 242 öğrencinin kayıt yaptırma hakkını kazandığını, bu öğrencilerin kayıtlarının 1-8 Eylül 2008 tarihleri arasında bölümlere göre yapıldığını belirterek şunları söyledi:
"Fırat Üniversitesi'nin değişik fakülte ve bölümlerini tercih ederek, okulumuza kayıt yaptırma hakkını kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını 1-8 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleştirdik. Bu dönem içinde 5 bin 713 öğrencimiz kaydını yaptırdı. Kayıt süresi içinde üniversitemize kayıtlarını yaptırmayan ilk belirlemelerimize göre 527 öğrenci bu haklarını kaybetti. Üniversitemizin fakülte ve diğer bölümlerine alınması gereken ancak boş kalan kontenjanlarına öğrenci alınması için bölümleri ve kontenjan
sayısını tespit edip ÖSS'ye bildireceğiz. Bu bildirimden sonra yapılacak başvuruların ardından üniversitemizi tercih edecek öğrencilerin kayıtlarını ekim ayı içinde gerçekleştirerek bölümlerin yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olmasını sağlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?