6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Atatürk Stadı Elazığspor'a devredilecek

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Elazığ Atatürk Stadı'nın Elazığspor'a devredileceğini belirterek, takımın bu yıl tesisleşme anlamında altın yılını yaşayacağını söyledi. 

Genlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Türkiye'nin birçok ilinde statların spor kulüplerine devrinin söz konusu olduğunu ifade ederek, Atatürk Stadı'nın bundan sonra Elazığspor'a devredilerek hizmet vereceğini söyledi. Acar, "Stat devirleri tüm Türkiye'de yapılmakta. Atatürk Stadı'nı da bundan sonrası için Elazığspor'a devretmeyi planlıyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Elazığspor ile yapacağımız protokol neticesinde Atatürk Stadı'nın belirli bir süre için Elazığspor'a devri gerçekleşecek. Elazığspor, müdürlüğümüze her yıl stadı kullanmak için 100 bin YTL kira ödüyordu. Bu devrin gerçekleşmesi sonucunda ise Elazığspor'un cebinden bu para çıkmayacağı için bu miktar onlara kalacak. Bu Elazığspor'un son derece lehine bir durumdur. Devir sonrasında ise biz sadece orada denetimlerimizi yapacağız ve eğer arzu ederlerse onlara tecrübe ve personel noktasında da desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi. 

Gençlik ve Sopr İl Müdürü Sedat Acar, ayrıca, stadın Elazığspor'a devri sonrasında yılda en az 5 resmi programa da müsade edebileceklerini belirterek, devirle ilgili resmi yazışmaların hala devam ettiğini, protokolün resmi olarak önümüzdeki günlerde belli olacağını ve devirin resmen gerçekleşeceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 17:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?