5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Babasıyla aynı yerde boğuldu

ELAZIĞ’ın Karakoçan İlçesi’nde arife günü kuzenleriyle birlikte serinlemek için girdiği Perisuyu’nda boğulan 19 yaşındaki Sercan Şimşek’in cesedi, dün bulundu. Üniversiteye kaydını yapmaya hazırlandığı belirtilen Şimşek’in babasının da 4 yıl önce aynı bölgede boğulduğu öğrenildi.

Sercan Şimşek, Karakoçan İlçesi’ne bağlı Yoğunağaç Köyü Çukurca Mezrası’nda oturan amcasının oğullarıyla birlikte arife günü serinlemek için Perisuyu’na girdi. İddiaya göre, Özlüce Barajı’nın kapaklarının açılmasıyla birlikte debisi yükselen Perisuyu’nda akıntı oluştu ve Şimşek de akıntıya kapılarak kayboldu.

Kuzenlerinin olayı bildirmesi üzerine sabah saatlerine kadar aranan Sercan Şimşek’in cesedi, dün saat 11.00 sıralarında bulundu. Şimşek’in cesedi, yüzükoyun olarak taşların arasında sıkışmış halde bulunurken, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Karakoçan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Sercan Şimşek’in cenazesi, otopsiden sonra ailesine teslim edildi. Sercan Şimşek’in cenazesi, Karakoçan Yoğunağaç Köyü Çukurca Mezrası’ndaki mezarlıkta babası Hasan Şimşek’in kabrinin yanında toprağa verildi.

Antalya Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Motor Teknisyenliği Bölümü’nü kazandığı öğrenilen Şimşek’in 5 Eylül’de kaydını yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bursa’da ağabeyinin yanında kaldığı ifade edilen Şimşek’in babasının da 4 yıl önce aynı bölgede boğulduğu öğrenildi.

 

...
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2011 Çarşamba 16:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?