4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Başarılı gazeteciler ödül töreni yapıldı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, '2008 Yıllı Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda ödül almaya hak kazanan 43 gazeteciye ödüllerini verdi.
 
Yarışmada, İHA Elazığ Muhabiri Erol Kara ve İHA Karakoçan muhabiri Kenan Şengezer ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Elazığ Valisi Muammer Muşmal, "Üç yıllık görev sürem buruk bitti. İnsanlar, idealleriyle yaşar inandığı şeyler için savaşır. Biz Elazığ basını ile birlikte çok güzel şeylere imza attık" dedi. 

Elazığ Akgün Otel'de düzenlenen ''2008-Başarılı Gazeteciler'' ödül törenine Vali Muammer Muşmal, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl ve çok sayıda gazeteci katıldı. Törende konuşan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eşref Turan, başarılı 43 gazeteciye ödül verdiklerini belirterek, "Aramızdan buruk ayrılan Vali Muammer Muşmal'ı hiç bir zaman unutmayacağız. Ödül alan arkadaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Törende konuşan Vali Muşmal ise, "Üç yıldan beri Elazığ'da görev yapmanın gururunu yaşıyorum. Üç yıllık sürem buruk bitti. Elazığlıların gösterdiği ilgiye teşekkür ederim. İnsanlar idealleriyle yaşar, inandığı şeyler uğruna savaşır. Biz bunu yaptık, biz Elazığ basını ile güzel şeylere imza attık" görüşünü dile getirdi. 

Yarışmada, 'Cemil Bayık'ın köyüne asfalt yapıldı' haberi ile görüntülü haber dalında ödül kazanan İHA Elazığ Muhabiri Erol Kara ve 'Konserde linç girişimi' haberiyle ödül kazanan İHA Karakoçan Muhabiri Kenan Şengezer, ödüllerini Vali Muşmal'ın elinden aldı. 

Törende 43 yerel ve ulusal basın temsilcisine ödül verildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 16:31:01
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 16:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?