3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Başkan adayı projelerini anlattı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, düzenlediği basın toplantısında 29 Mart seçimleri sonrası kazanması halinde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Selmanoğlu, rakipleri tarafından çok çirkin iftiralara maruz kaldığını belirterek, "Bu çirkin iftiraları atanlar şerefsizdir. Yolsuzluğum varsa ben muhalefet partisinde olduğum dönemde, yani DP'de iken çıkardı'' dedi.

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti'den Belediye Başkanı Adayı Süleyman Selmanoğlu, Akgün Otel'de düzenlediği basın toplantısında kazanmaları halinde Elazığ'a yeni mega projeler kazandıracağını söyledi. Selmanoğlu, rakip parti belediye başkan adayları tarafından haksız yere eleştiri ve iftiralara maruz kaldığını belirterek, ''Bu çirkin iftiraları atanlar şerefsizdir'' şeklinde konuştu.

Selmanoğlu, "Kim ne konuşursa konuşsun üzülmüyorum artık. Çünkü iftira atıyorlar. Eğer ben yolsuzluğa bulaşsaydım mahkeme kapılarında sürünürdüm. Şimdiye kadar bir tek mahkeme kapısına gitmedim, bir tek müfettiş gelmedi. Allah'a şükürler olsun. Hiçbir ihalemiz İhale Kurulu'na da gitmedi. Benim tek gayem Elazığ'ın yaşanabilir bir il haline gelmesi için mücadele vermem olmuştur. Bana ait babama ait malımıza bile çirkin iftiralarda bulunuyorlar" diye konuştu.
Selmanoğlu, yapacakları projeleri şöyle sıraladı:

"Uydu kent ve kentsel dönüşüm projeleri, Kültür Park projeleri, alt geçit projesi, yeni terminal binası, içme suyu projesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi yeri ve çevre düzenlemesi, İstasyon Caddesi alt ve üst geçit projesi, üst geçit projeleri, belediye yeni hizmet binası, İnşaatçılar Sitesi, Zübeyde Hanım Caddesi kavşak düzenlemesi, spor kompleksleri tip projesi, dış cephe kirliliğini tespit ve projelendirme birimi, yüzme havuzu kompleksi, Elazığ Belediyesi Ağaç A.Ş. projesi, şehitlik parkı, rekreasyon
alanları projesi, Alo Cenaze hattı, kent bilgi sistemi projesi, PTT meydanı yer altı çarşısı ve otopark projesi, şehir imar alanlarının revizyon projesi."
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 18:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
anıl IP: 78.162.224.xxx Tarih : 18.03.2009 18:25:50

elazığ bu beş yılda yaptıklarını gördü süleyman ancak sen böcekler ve çiçeklerle uğrasasın bırakta belediye baskanlıgını çiçekçiliğe basla