3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Başkan mazbatasını aldı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Belediye Meclis üyeleri Seçim Kurulu Başkanı Hakim Abdullah Kocager'in elinden mazbatalarını aldı.
 
Başkan Selmanoğlu yaptığı açıklamada, "Bizi izlemeye devam edin, her şey Elazığ için" dedi.

29 Mart seçimlerinde Elazığ'da en yüksek oyu alarak yeniden belediye başkanı seçilen Süleyman Selmanoğlu Seçim Kurulu Başkanı Hakim Abdullah Kocagar'den mazbatasını alarak yeniden göreve başladı. Belediye Başkanı Selmanoğlu mazbatasını aldıktan sonra adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "İnsan heyecan duyuyor, mutluluk duyuyor. Bana bu gücü desteği verenlere saygılar sunuyorum. İnşallah bu güzel oyların karşılığını vereceğiz. Elazığ'ımızı daha güzel çağdaş, modern il haline getireceğiz. Elazığ'ımız alt
ve üst geçitleriyle, mega bir şehir olacak. Bize rekor oy verdiniz. Şu an mazbatamızı aldık bu mazbata sizindir. Belediye Başkanlığı sizindir, çünkü siz getirdiniz bu makama. Mutluyum ayrıca arkamda Başbakanımız var. Halk var. Bizi izlemeye devam edin, her şey Elazığ için. Bizim bu kadar oy alacağımızı anketler de biliyordu, halk da biliyordu. Rekor bir oy verdiler. Ben verilen oya layık olacağım" şeklinde konuştu.

Selmanoğlu, adliyeden ayrılırken, "Muhteşem Süleyman, En büyük başkan bizim başkan" sloganları atıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?