4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Başkan Selmanoğlu'ndan ziyaret

Elazığ'da geçtiğimiz aylarda hizmete giren Karakaya Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yaşlılarla birlikte öğlen yemeği yedi.

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu, Karakaya Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Doğu ve Güneydoğu'da yüksek standartlı bir yapı olduğunu ifade etti. Merkezde kalan yaşlılarla tek tek sohbet edip onlara kendi elleriyle yemek yediren Başkan Selmanoğlu, "Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde değerli büyüklerimizle birlikte yemek yedik. Bütün çalışma arkadaşlarımız buradaydı. Huzurevinde kalan sakinlerimizin hem problemlerini dinlemek hem de onlara destek olmak için buradayız. Burası bizim için en anlamlı hizmetlerimizden birisidir. Ben burayı huzur bulunan bir mekan olarak görüyorum. Belediye Başkanı olmadan önce sakinlerimizin kalabileceği yeni bir tesis yapmayı hedeflemiştim. Allah'a hamdolsun ki bunu başardık. Kısa süre öncesine kadar şu anda Elazığ Devlet Hastanesi'nin alt köşesinde bulunan ve 500 metrekarelik bir alanda hizmet vermekte olan Huzurevimizi şimdi sizlerin de gördüğü gibi daha büyük ve daha modern bir bina yapmak suretiyle buraya taşıdık. Dışarıda yatan insanlarımız vardı.
Bunları kucaklamak ve sıcak bir eve, sıcak bir aşa kavuşturmak bizim görevlerimiz içerisindeydi. Bugün böyle bir görevi yapmanın, böyle bir imkanın tatmanın huzurunu yaşıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 18:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?