3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Başkan yardımcıları seçildi

Elazığ Belediyesi yeni dönem Meclis toplantılarının ilki bugün gerçekleşti.

Meclis'te yapılan seçimle Belediye Başkan yardımcılıklarına Şükrü Köse ile Mehmet Kutlu getirildi.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Başkan Vekilleri ile komisyon seçimleri yapıldı. Belediye Başkan yardımcılıklarına Meclis üyelerinden Şükrü Köse ile Mehmet Kutlu seçilirken, Belediye Meclisi Başkan Vekilliklerine Hikmet Metin ile Remziye Can oy birliği ile seçildi. Belediye Meclisi Divan asıl katipliğine Yavuz Göktürk ile Ramazan Karabulut, Belediye Meclisi Divan yedek katipliğine Mehmet Kutlu ile Nurettin Karavaş getirildi.

Belediye Meclisi'nce 3 encümen üyeliğine Kutbettin Yeşilkaya, Murat Ünal ile Ender Eser, Tarife Komisyonu'na ise Taşkın Kadir Metin, Tuba Demirkıran, Hamit Kaya, Ümit Öztürk ile Süleyman Türk getirildi. İmar Komisyonu üyeliklerine de Kazım Sanaç, Ümit Öztürk, Taşkın Kadir Metin, Naciye Gülsen Özükan, Mehmet Selami Yaşa seçildi.

Çevre Komisyonu üyeliklerine Kazım Sanaç, Mehmet Şaban Şua, Remziye Can, Fırat Ataşsalar ile İbrahim Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu'na Mehmet Gökçeer, Mehmet Kutlu, Mehmet Şaban Şua, Remziye Can ile Reşit Eflatun getirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine de Ömer Faruk Budak, Yavuz Göktürk, Taşkın Kadir Metin, Mehmet Gökçeer ile Mustafa Gülyağı seçildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?