6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Başkanın mahalle gezileri

Elazığ Belediyesi Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun mahalle gezileri devam ediyor. Her hafta sonu bir mahallede gezi ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selmanoğlu'nun son durağı, Hilalkent Mahallesi oldu.
Hilalkent Sosyal Tesisleri'nde mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Süleyman Selmanoğlu, 36 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini söyledi. Yıl içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Selmanoğlu, 2006 yılının hizmet yılı olacağını belirterek, "Elazığımız'ın kuzeyinden güneyine her bir tarafına hizmet ağımızı götürmeye gayret gösteriyoruz. Şimdi şehrimizin doğu ve batı kısmında güzelleştirme çalışmaları olacak. Sizin burada park, bahçe ve yol alanında çalışmalarımız olacak. Tabi, Malatya yolundaki yürüyüş alanları önümüzdeki seneye kadar Hilalkent'in önüne kadar gelecek. 1. etabımız başladı, 2. etabımız Tofaş Kavşağı ve kara yollarının ihata duvarına gelecek. Bir sonraki sene ise, Hilalkent'in önüne kadar aynı güzelliği, aynı tertibi sergileyeceğiz. Bunun buradan sizlere müjdesini veriyorum. Malatya yolundan Tofaş Kavşağı'na kadar 10 metre servis yolu 29-60 santimetre eninde yürüyüş parkuru, yine 1.5 kilometre koşu parkuru, dinlenme alanları ve çeşitli havuzların yapılacağı çalışmalara Mart ayıyla beraber başlanacak. Bu arada, şehrin muhtelif yerlerinde, örneğin Yeşilkent dediğimiz bölgede, 23 dönümlük bir alanda şelaleli, dereli herkesin dinlenebileceği bir parkı, Elazığ'ın en büyük parkını yapacağız. Kısacası, 2006 yılında çok güzel çalışmalarımız ve hizmetlerimiz olacak" dedi.
Hilalkent Mahalle Muhtarı Mehmet Tekin de çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na mahalle sakinleri adına plaket verdi.
.
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 19:02:58
Güncelleme :13 Şubat 2006 Pazartesi 19:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hilal erol IP: 88.229.202.xxx Tarih : 27.04.2007 15:50:10
sayın başkanımız Süleyman Selmanoğlu öncelikle size teşşekkürlerimizi iletirim.Elazığ Hilalkent mahalle muhtarımız MEHMET TEKİN mahallemize çok büyük hizmetler verdi.Ve hilalkent te jandarma devreleri gezdiği için çok teşekkürler...SAYGILARIMLA