3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Baskil'de katliam!

Elazığ'ın Baskil ilçesi Karaali köyünde akli dengesi bozuk baba ve 2 oğlunun, köylülere rastgele ateş açması sonucu ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde akli dengesi yerinde olmayan baba ve 2 oğlu, tarlada ve bahçede çalışan köylülerin üzerine rastgele ateş etmeye başladı. Olayda, 4 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan da 2 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Önceki haber

Elazığ' ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde akli dengesi bozuk baba ve 2 oğlunun, köylülere rastgele ateş açması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde akli dengesi yerinde olmayan baba ve 2 oğlu, tarlada ve bahçede çalışan köylülerin üzerine rastgele ateş etmeye başladı.

Olayda, 4 kişi hayatını keybederken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı. Ateş açtıktan sonra kaçan baba ve 2 oğlunu yakalama çalışmaları sürüyor.

YARALANANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU 

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde bir kişi eline geçirdiği uzun namlulu silahla 3 kilometrelik alanda önüne çıkan 6 kişiyi öldürürken, 6 kişiyi de yaraladı.

Olayda hayatını kaybeden 6 kişi ile yaralanan 6 kişinin isimleri açıklandı.
Olay sonrası katil zanlısı olarak aranan H.Y.'ye oğulları M.Y. ve N.Y.'nin de yardım ettiği iddia edildi. Saldırıda Mehmet Yükselen, Kenan Süreti, Mehmet Hanifi Çoşkun, Hikmet Aslan, Abdullah Aslan ve Murat Baltur yaralanırken, İzzet Efemdemir, İbrahim Efemdemir, Samet Sis, Mustafa Çoşkun, Nafiye Çoşkun, Emine Yükselen hayatını kaybetti.

Firarda olan baba ve oğulların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 11:24:56
Güncelleme :22 Temmuz 2009 Çarşamba 00:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?