4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Belediye 500 çocuğu sünnet ettirdi

Elazığ Belediyesi'nin başlattığı sünnet organizasyonu devam ediyor.

Elazığ'da yaşayan mağdur ailelerin çocukları Belediye'ye müracaatları ve kayıtlarının ardından değişik sağlık kuruluşlarında sünnet ettiriliyor.

Bugüne kadar Şifa Sağlık Kliniği, Özel Hayat Hastanesi ve Medikal Park sağlık kuruluşlarında sünnet edilen çocuk sayısı 500'e ulaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Klasik Belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyecilikte de birçok hizmetleri halkımıza sunmanın mutluluğu içersindeyiz. İlimizde yaşayan ve muhtaç olan ailelerimizin çocuklarına yönelik düzenlediğimiz sünnet organizasyonu Kültür Müdürlüğümüz koordinesinde başarıyla yürütülmekte. Bugüne kadar 500 çocuğumuzu sünnet ettirdik.

Ayrıca bu yavrularımıza değişik hediyeler de vererek bu coşkuyu ailesiyle birlikte yaşamasını istiyoruz. Bu organizasyonda bizlere katkı sağlayan sağlık kuruluşlarına ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığ Belediyesi Gazi caddesi üzerinde oluşturduğu ofiste sünnet olacak çocukların kayıtlarına alarak, sünnet olacak merkezlere yönlendiriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 15:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet turgut IP: 78.162.224.xxx Tarih : 13.08.2008 22:01:18

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARI GÜZEL SN BAŞKANIMIZ YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARINIZI TOKİ YEDE KULLANSANIZ HENÜZ OTURMUYORUM İLERİDE İNŞALLAH YOLUNU ÇOK BEĞENDİM. TEŞEKKÜRLER