3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Belediye Başkanı AKP'yi ziyaret etti

Başbakan tarafından rozet takılarak resmen AKP'li olan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yeni partisinin yönetim toplantısına katıldı. Selmanoğlu, "Geçişimle ilgili sıkıntılara hak veriyorum ancak, çalışarak daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi. 

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, AKP'ye geçen Meclis üyeleri ve eski DP ilçe Başkanı Atik Birici ile birlikte parti binasında yapılan yönetim toplantısına katıldı. Toplantı öncesi konuşan AKP İl Başkanı Ali Şerifoğulları "Başbakan tarafından rozet takılarak partimize geçen Belediye Başkanı Selmanoğlu'na hoşgeldiniz diyorum. Hayırlı olsun" dedi. 

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 'Siyasette yeni adres AK Parti'dir' diyerek "Görev almak için daha iyi hizmet etmek için buradayız. AKP ışığın güvenin adresidir. Bizim özellikle bu partiyi seçmemizden gayemiz, hizmete susamış doğunun incisi Elazığ'a daha iyi hizmet getirmektir. Biz zaten aynı havayı teneffüs eden insanlarız. Bizde ayrım yok. Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Sıkıntılara hak veriyorum" diye konuştu. 

Alkışlar içinde İl Başkanı ve partililer tarafından karşılanan Selmanoğlu, daha sonra alkışlarla uğurlandı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 15:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?