3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Belediye İngilizce kursu açtı

Belediye sınırları içerisindeki Elazığlılara İngilizce öğretmeyi ve konuşturmayı amaçlayan Elazığ Belediyesi ve Dil-Mer, İngilizce kursu açtı.

Programın tanıtım toplantısına Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Eduline Eğitim Teknolojileri firması yetkilileri katıldı. Eduline Eğitim Teknolojileri firması yetkilisi Nufel Oktay, belediyelerin, dil öğrenme imkanını vatandaşa sağlamasının sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu belirterek, projeyi sinevizyon eşliğinde basın mensuplarına tanıttı.

Derslerin özellikle ileri seviye sınavlarına (KPDS, YDS, ÜDS, TOEFL) hazırlananlar için oldukça yararlı olacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şöyle konuştu:

"Sağlıklı ve sürdürülebilir bir şehirleşme için; paylaşan, üreten, sorumlulukların farkında olan bir kentlilik bilinciyle doğal, tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkarak klasik belediyecilik hizmetlerinde dört yıl içersinde destanlar yazan ve bu başarısı aldığı birçok ödülle tescillenen Elazığ Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik hizmet alanlarında da parlayarak birçok ilkleri hayata geçirmenin onur ve gururunu yaşıyor. Elazığ Belediyesi olarak kentin hayat kalitesini yükseltme noktasında
fiziki belediyeciliğin yanında sosyal ve kültürel belediyeciliğe de büyük önem veriyoruz. Eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan kültürel etkinliklere kadar birçok projeyi hayata geçirerek şehrin her alanda kalkınması ve ilerlemesine katkıda bulunmayı sürdürmekteyiz. Bugüne kadar belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Kurs Merkezi sayesinde birçok dalda binlerce gencimizi meslek sahibi yaptık."

Elazığ Belediyesi İngilizce kursunda toplam 850 saatten oluşan dersler tamamen internet ortamında ve 'On-line' olarak verilecek. İngilizce derslerinden Belediye sınırları içindeki ilköğretim 6.7 ve 8. sınıf öğrencileri, lise ve üniversite öğrencileri ile İngilizce öğrenmek isteyen herkes faydalanabilecek.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 18:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?