30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Belediye iş başında!

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ÇALIŞMALARINI ARTIRDI

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehrin 7 ayrı mahallesinde asfalt bakım ve onarımdan, kaldırım ve tretuvar yapımına, yeni imar yolu açma çalışmasından, yeni muhtar ofislerinin yapımına kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi ve Abdullahpaşa Mahallesi'nde yer alan Fatih Ahmet Baba Bulvarı ve bağlantı yollarında kumlama çalışması, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan hafriyat döküm alanında da gerekli düzenleme çalışması yapıldı.

İcadiye Mahallesi'nin çeşitli cadde ve sokaklarında asfalt bakım ve onarımı yapan ekipler, Bosna Hersek Bulvarı'nda da asfalt serimi gerçekleştirdi. Asfalt seriminin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı bir başka bir ekip de Yeniköy'de yeni

imar yolu açma çalışmasını gerçekleştirmeye devam ederken, Hürriyet Caddesi üzerinde zamanla bozulan kaldırım ve tretuvalar da bakım ve onarımdan geçirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, sadece Fen İşleri Müdürlüğü'nün değil belediye bünyesinde bulunan diğer birim ve müdürlüklerin yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdığını kaydederek, amaçlarının sorunsuz bir mevsimi geride bırakmak olduğunu vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 17:57:04
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 19:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?