3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Belediyeden arsa takası

Elazığ Belediyesi ile Ticaret Borsası, şehir merkezindeki belediye çarşısı ile çevre yolu yanındaki eski hayvan pazarının takası konusunda anlaştı.

Ticaret Borsası`nda düzenlenen kahvaltılı törene Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediye başkan yardımcıları, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Takas töreninde konuşan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin gelişme noktalarından birinde bulunan eski hayvan pazarının uzun süre atıl kalmasının kendilerine üzüntü verdiğini söyledi. Selmanoğlu, "O bölge çok güzel bir yer olacak. Belediye ve borsa için de önemli bir yatırım. Bu bir fedakarlık işidir. Her iki taraf da fedakarlık gösterdi. Takasla aldığımız hayvan pazarının yerine ne yapacağımızı daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, takasla aldıkları belediye çarşısı yerine peynir pazarı kuracaklarını belirterek, "Hemen proje çalışmalarına başladık. İnşallah yaz aylarına kalmadan temel atacağız. Kapalıçarşı da üyelerimiz de şehir de çok rahatlayacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Selmanoğlu ve Dumandağ, Belediye çarşısı ile eski hayvan pazarının tapularını birbirlerine verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 18:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?