4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Belediyeden sabah çorbası

Elazığ Belediyesi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalı Spor Salonu önünde kurulan büfeden sıcak çorba ikramına başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, çorba dağıtımına katılarak vatandaşlara kendi elleri ile ikramda bulundu. Belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün organize ettiği çorba ikramına Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özgen Erdoğmuş ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Başkan Yardımcısı İbrahim Özgen Erdoğmuş, "Değerli hemşerilerimizin talepleri üzerine öğrenci, işçi ve memur kesimine sabah saat 07.00'de başlamak üzere tatil günleri hariç senenin her günü ücretsiz çorba dağıtımı yapılacak. Hazırladığımız çorbaları bardak içerisinde ekmekle beraber hemşerilerimize sunuyoruz. Sabah erkenden kalkan hemşerilerimize çorba ikram ederek içlerini az da olsa ısıtabilmek adına böyle bir uygulama başlattık" dedi.

Belediye Başkanı Selmanoğlu ise, klasik belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyeciliğin gereği olan hizmetleri de vatandaşlara sunmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "Belediyemiz bir ilki daha başlatarak her sabah Kapalı Spor Salonu önünde kurduğumuz dağıtım noktasıyla sıcak çorba ikramına başladık. Bu uygulamadan amacımız sabah işlerine ve okullarına giden hemşerilerimize çorba ikram etmektir. Hazırlanan çorbalardan içmek üzere değerli hemşerilerimizi her sabah buraya bekliyoruz.

Bu konudaki özverili çalışmalarından dolayı Başkan Yardımcılarımıza ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 18:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vahap TURAN IP: 88.241.216.xxx Tarih : 9.04.2008 22:20:33

Sayın başkanım bu uygulamadan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum.Her yönüyle elazığa yakışan başkanımızı tebrik ediyorum saygılarımı sunuyorum.vahap TURAN