4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Belediyeden temizlik harekatı

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin her hafta düzenli bir şekilde yürüttüğü temizlik kampanyası devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Bahçelievler, Rüstempaşa, Sarayatik Mahalleri ile Malatya Caddesi, Keban Yolu, Kazım Karabekir Caddesi, Hazardağlı ve Tedaş civarında genel temizlik çalışmaları yapıldı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda mahallelerin tüm cadde ve sokakları temizlendi. Çalışmalar kapsamında orta refüj, yeşil alan ve kaldırımların temizliği yapıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 'Temiz bir Elazığ' hedefi doğrultusunda çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Ekiplerimizin günlük yaptıkları temizlik çalışmalarına ilave olarak haftalık sürdürdüğümüz temizlik kampanyamız devam ediyor. Bugün üç mahallemiz ile ana arterlerde çalışmalarımızı yürüttük. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 120 eleman, 2 vakumlu araç, 30 kamyon ve 4 traktör, temizlik kampanyasına katıldı. Amacımız temiz bir kent imajını muhafaza etmektir. Değerli hemşerilerimizin huzur içerisinde yaşaması için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Temizlik kampanyamız her hafta farklı mahallelerde devam edecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 16:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?