6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Bem-Bir-Sen'den üyelerine yemek

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi, üyelerine iftar yemeği verdi. 

Taşkonak Tesisleri'ndeki iftar yemeğine, Belediye Başkan Vekili Gazi Sakın, Yazıkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Çifçioğlu, Mollakendi Belediye Başkanı Ömer Kurcan, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Seçen ile sendika üyeleri katıldı. 

Yemekte konuşan Belediye Başkan Vekili Sakın, belediye çalışanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediyemizin tüm halkımız tarafından takdir edilen başarılı hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde önemli bir görev ifa eden siz personellerimizle iftar yemeğinde birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizler, hayatın her aşamasını kuşatan belediye hizmetlerinin halka ulaştırılmasında önemli ve kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Bu gayretleriniz elbette ki her türlü takdire şayandır. Yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, Kadir Gecenizi ve yaklaşan Kurban Bayramını'zı şimdiden kutluyorum" dedi. 

"Sendika olarak amacımız, kendi iş kolumuzda görev yapan belediye personelimizin maddi ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapmaktır" diyen Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Şahin Duman, "Genel merkez nezdinde bu tür çalışmalarımız devam ederken, yerelde de kendi üyelerimize yönelik birtakım çalışmalarımız devam etmektedir. Bu akşam da tüm üyelerimizle iftar yemeğinde birlikte olalım istedik. Bu programımıza katılan Belediye Başkan Vekilimiz Gazi Sakın ile ilçe ve belde başkanlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 11:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?