30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Boksörler madalya peşinde

BELEDİYESPORLU BOKSÖRLER ZONGULDAK'TA

Elazığ Belediyespor Boks Takımı Zonguldak'ta bugün başlayan yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda madalya hedefliyor.

Milli takım ve bölge antrenörlerinden Cemil Döndü nezaretinde Zonguldak'taki turnuvaya katılan Mavi-siyahlı takımda 7 sporcu madalya için ringe çıkacak ve buradan Elazığ'a madalya ile dönmek için mücadele edecek. Kura çekiminin bugün yapıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 64 ilden 600'a yakın sporcu ringe çıkacak ve madalya kazanmaya çalışacak.

Buradaki turnuvada amaçlarının en az 2 altın madalya olduğunu kaydeden Elazığ Belediyespor Boks Şube Sorumlusu Yılmaz Civelek, "Boksa yeni başlayan sporcular için burada tecrübe çok önemli. Bünyemizde yer alan birçok boksörün bu işe yeni başlamasına rağmen, amacımız Elazığ'ı burada en iyi şekilde temsil etmek. İlimize madalya ile dönmek istiyoruz.

Civelek, Karabük'te geçtiğimiz gün tamamlanan Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda ise +91 kilo'da Muhammet Aci'nin finalde Kayseri Büyükşehir Belediyesporlu rakibiyle 0-0 berabere kaldığını ve bundan dolayı da maçın hakemlerinin bilgisayar kararıyla rakibini 1. yaptığını belirterek, Aci'nin buradan gümüş madalya ile Elazığ'a döndüğünü söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 18:03:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?