3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Botanik park açıldı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan Botanik Parkı'nın açılışını yaptı. Çiçek, "Hizmetlere yenileri eklemezsek lafla Türkiye'nin bir yerlere varması mümkün değil. Bu memlekette lafın yiğidi iyisi yapıldı da işin iyisi yeteri kadar yapılmadı" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Elazığ Belediyesi tarafından yapımı Abdullahpaşa Mahallesi'nde tamamlanan Botanik Parkı'nın açılışına katıldı. Acılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Milletvekilleri Faruk Septioğlu, Tahir Öztürk, Elazığ Valisi Muammer Erol ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Devlet Bakanı Cemil Çiçek açılışta yaptığı konuşmada, "Ülkemizin gelişmesi çalışarak olur. Taş üstüne taş koymazsak, hizmetlere yenileri eklemezsek lafla Türkiye'nin bir yerlere varması mümkün değil. Bu memlekette lafın yiğidi iyisi yapıldı da işin iyisi yeteri kadar yapılmadı. Milletimiz kendisine hizmet edenleri hiçbir zaman unutmamıştır. Çok partili hayata geçtiğimiz 1950'den bu yana hatırlanan çok az parti lideri vardır. Bunlardan biri rahmetli Menderes'tir. Çarıktan ayakkabıya kavuşturan odur bizi.

Karasabandan traktöre kavuşturan odur bizi. Onun için milletimiz belki babasının ölüm tarihini unuttu. Ama Menderes'i hiç bir zaman unutmadı. Rahmetli Özal da Türkiye'yi dışa açan Türkiye'yi ürettiği, dünyanın her tarafından ürettiği mallarla yaptığı hizmetleri tanıtır hale getiren dünya devleti yapma gayreti gösteren büyük bir devlet ve siyaset adamıydı. Onun için hep rahmetle anıyoruz. Mahalli ölçekte de hizmet yapan insanlar, hep hayırla yad edilmiştir" ifadelerini kullandı.
Bakan Çiçek ve beraberindekiler Botanik Parkı'nın açılışını yaptıktan sonra, kent merkezinde bulunan Kapalı Çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
Bakan Çiçek, daha sonra THY uçağıyla Ankara'ya döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 18:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?