6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Çakır hemşehrilerine imza dağıttı

Elazığlı tiyatro ve sinema sanatçısı Oktay Kaynarca, araştırmacı-yazar Ahmet Bulut'un "Unutulmayan Mahalle Sako" adlı kitabının imza gününe katılarak sevenleriyle biraraya geldi. 

Kurtlar Vadisi'ndeki Çakır rolüyle ün yapan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Oktay Kaynarca, Maraton Otel'de araştırmacı-yazar Ahmet Bulut'un yazarlığını yaptığı "Unutulmayan Mahalle Sako" adlı kitabın imza gününe katılarak Elazığlı hemşehrileriyle biraraya geldi. Elazığ MHP eski milletvekillerinden Mustafa Gül'ün de kitabını imzalatmak için geldiği imza gününde, kendisinin de Elazığ Sako Mahallesi'nde yaklaşık 1-2 sene yaşadığını dile getiren Kaynarca, "Ben de bir Sako Mahalleli olarak, hakikaten Sako Mahallesi'nin tozunu yutmuş bir adam olarak buradayım. Şadiye nineleri, pumpullu nineleri, hepsini tanımış bir adam olarak, hasbel kader 1-2 yıl da olsa, hakikaten gençliğimin çok önemli bir bölümünün geçtiği bir yer olarak hatırlıyorum. Böyle bir kitabın yazılmış olması, özellikle Ahmet Bulut tarafından yazılmış olması çok önemli bir şey. Benim Elazığ Lisesi'nde okuduğum 1.5 yıl içerisinde gerçekten bana çok büyük emeği geçmiştir. Birçok şeyi gençliğim döneminde ondan öğrenmişimdir. O yüzden benim için çok değerlidir" dedi. 

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, imza gününde zaman zaman Sako Mahallesi'nde geçirdiği anılarına da değinerek, Ahmet Bulut'un kitabını sevenleri için imzaladı.


İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 13:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?