5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Camiadan destek isteği

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklamada, teknik direktör Bülent Uygun ve ekibine güvendiklerini belirterek sabır, hoşgörü ve tam destek beklediklerini söyledi.

Selçuk Öztürk yaptığı yazılı açıklamada, "Sanuca Boru Elazığspor yönetim kurulu başkanı olarak yapılan yorum ve eleştirilere bir açıklık getirme ihtiyacı hissetmiş bulunmaktayız. Geçen sezon Bank Asya 1. Lig’de bitime yedi hafta kala teknik direktör değişikliği yaparak Bülent Uygun hocamızı takımın başına getirerek yola çıktık. Değerli hocamız ve teknik heyeti çok zor şartlarda bu görevi üstlenmiş olup Sanica Boru Elazığspor'u 8 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e çıkarmıştır. Şampiyonluk öncesi yedi haftalık bu kısa zaman diliminde üstün futbol zekası taktik bilgileri ile futbol takımımız için gereken her şeyi yapmış, takımı layık olduğu yere çok zor şartlar altında olsa da taşımıştır. Süper Lig’deki yapılan genel transfer harcamalarına bakıldığında en az maliyetli transfer harcaması yapan üç kulüpten biri olmuştur. Bu gerçeğimizi unutmadan bütün bu zor şartlar altında yapılan bu çalışmalardan dolayı ortaya gayet özverili ve de karakterli bir takım yapısı oluşmuştur. Takım içindeki dayanışma ve yardımlaşma en üst düzeydedir. Ancak biraz daha zamana ihtiyaç vardır. En önemlisi de bu takımın başarılı olup Süper Lig’de kalıcı olmasını ben kulüp başkanı olarak ve teknik heyetimizden daha çok isteyecek olanları düşünemiyorum” dedi.

65 gündür bu şehirden uzakta çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Selçuk Öztürk, “Bu sürenin bir kısmı zorunlu kamp dönemi diğer bir kısmı da irademiz dışında stad ve tesislerde yapılan çalışmalardan kaynaklanmaktadır. Üst üste gelen bu maddi ve manevi olumsuzluklar bu güne kadar devam etmektedir. Bunların bedeli olarak şehrimizden stadımızdan ve seyircimizden mahrum kalarak maçlarımızı dışarıda oynayarak alabileceğimiz bazı puanları da kaybetmiş bulunmaktayız. İçeride oynayacağımız maçları saha ve seyirci baskısı oluşturmamaktan dolayı avantajımız dezavantaja dönüşmüş oldu. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bülent Uygun hocamız ve ekibi bu zor süreçten çıkıp takımı Süper Lig'de tutacak kanaati biz de tamdır. Kendilerine ve takımımıza güveniyoruz. Sadece sabır hoşgörü ve tam destek bekliyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2012 Çarşamba 14:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?