30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

'Çayda Çıra Festivali' 23 Mayıs'ta

ELAZIĞ 'ÇAYDA ÇIRA FİLM FESTİVALİ' 23 MAYIS'TA YAPILACAK

Elazığ'da bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali 23 Mayıs'ta yapılacak. Festival öncesi ildeki tüm müzik ve kültür dernekleri Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Vali Muammer Erol, "Elazığ için kim ne yaparsa yapsın biz hizmetlerin hizmetkarıyız'' dedi.

Valilik toplantı salonunda Çayda Çıra film ve Sanat Festivali için düzenlenen toplantıya Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şen ile çok sayıda kültür-sanat adamı katıldı. Toplantıda konuşan Çayda Çıra Film ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara, 23 Mayıs'ta yapılacak etkinlikte çok sayıda sanatçının katılacağı çayda çıra oyunu ile kültürel sanatsal faaliyetlerde bulunacaklarını belirterek, bütün kültürel derneklerle işbirliği

yapacaklarını söyledi. Vali Erol ise, Elazığ adına kim ne yaparsa yapsın o hizmetlerin hizmetkarı olacaklarına dikkat çekerek, ''Kültürel konularda cimriliğe gerek yok'' diye konuştu.

Erol, "Elazığ, tüm değerlerine yakışır bir etkinlik yapıyor. Bu konuda hepimiz katkı sağlayacağız. Bu konuda çekinceleri olanlar kendilerine saklasın" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 16:04:05
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 21:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?