7
Mayıs
2024
Salı
ELAZIĞ

Çetinkaya: Gereken yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, son günlerde yaşanan terör olayları ve Kuzey Irak'a yapılması planlanan sınır ötesi operasyonu ile ilgili olarak, "Türkiye'nin ve Türk halkının asayişinin, huzurunun ve güveninin sağlanması için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

Elazığ'a bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletveki Necati Çetinkaya, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Abdulbaki Türkoğlu ve Şemsettin Murat, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın toplantısında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesinden sonra, 3 aylık tatillerinin yaklaşık 2 ayını Elazığ'da geçireceklerini söylediler.

Toplantıda söz alan Necati Çetinkaya, Elazığ'da milletvekilleri ve il teşkilatları ile birlikte yaklaşık iki ay boyunca çeşitli gezi ve incelemelerde bulunacaklarını belirterek, Elazığ'ın tüm ilçe, mezra ve köylerine gidip, oradaki vatandaşların problemlerini saptayacaklarını, sorunları hükümete sunup, Elazığ'ı sorunsuz bir il haline getirmek için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını söyledi. Çetinkaya, "AK Parti hükümeti olarak, Türkiye genelinde köylere yönelik bir çalışma başlattık. Önümüzdeki yıla kadar Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz'in çalışmaları sayesinde susuz ve yolsuz köyümüz kalmayacak. Bu bağlamda, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri'ne hatırı sayılır miktarlarda paralar gönderiyoruz. Bu gezilerimizde, yapılan hizmetleri teker teker inceleyip, yerinde gözlemleyeceğiz" dedi.

Türkiye'nin turizm ve ekonomi alanlarında altın çağlarından birisini yaşadığına dikkat çeken Çetinkaya, Türkiye'nin siyasetiyle, ekonomisiyle ve turizm varlıklarıyla dünyanın gözbebeği durumuna geldiğini belirterek, "AK Parti hükümeti olarak, yönetime gelmeden önce vatandaşlarımıza, 'Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak' demiştik. İşte kanıtları: Türkiye siyasi anlamda mucizeler meydana getirdi. Siyasetimizle artık dünyada göz dolduruyoruz. Ekonomik açıdan, yüzde 20 düzeyinde büyüdük. Dünyanın en çok yükseliş kaydeden ekonomisine sahip olduk. Turizmde büyük ilerlemeler kaydettik. Neredeyse altın çağlarımızdan birisini yaşıyoruz, ama hiçbir şey böyle kalmayacak. Hükümet olarak, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye'nin önündeki engeller ile ilgili, temel hak ve hürriyetler ile ilgili çeşitli yasalar çıkarıp, büyük başarılara imza attık" diye konuştu.

Necati Çetinkaya, Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olayları ve Kuzey Irak'a yapılması planlanan sınır ötesi operasyon ile ilgili olarak da, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanımız, bu konuyla ilgili gerekli açıklamaları geçtiğimiz günlerde yapmışlardı. Ben sadece şunu söyleyebilirim ki, Türkiye'nin ve Türk halkının asayişinin, huzurunun ve güveninin sağlanması için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 15:25:04
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 13:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?