3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Çetinkaya: 'Sözümüzün arkasındayız'

Uzun süredir yapımı devam eden Elazığ Havaalanı ulaşıma açıldı.

Bugün ilk kez THY'ye ait tarifeli uçak yeni piste iniş yaptı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, seçimlerde AK Parti'yi başa güreşen rakibi olmayan siyasi bir pehlivana benzeterek, ''Biz sözümüzün arkasındayız, yani AK Parti sandıklar açıldığında ikinci parti durumuna düşerse tabii ki Genel Başkanımız o sözün arkasında olacaktır, genel başkanlığı bırakacaktır" dedi.
Yapımı devam eden Elazığ Havaalanı pisti tamamlanarak, bugün ilk uçak alana indirildi. Piste inen uçakla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal ile Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı (DLH) Genel Müdürü Ahmet Aslan da Elazığ'a geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çetinkaya, Elazığ Havaalanı'nda yaptığı açıklamada,

Bir rüyanın bugün gerçekleştiğini belirterek, Elazığ Havaalanı'nın bugün bütün cihazlarıyla birlikte fiilen tamamlandığını, uçakların artık inebileceğini ve Elazığ'ın hayalinin gerçekleştiğini söyledi. Çetinkaya, "Başbakanımız değişik mitinglerde ve son olarak Eskişehir'de de söyledi; 'Eğer yapılacak seçimlerde ikinci parti durumuna düşersek genel başkanlığı bırakırım.' Bu neydi bazılarına bir mesajdı. Yani yerine yapışan bir türlü kalkmayan yıllardan beri partisini başarıya ulaştırmayan bazı siyasi liderlere de, yani siz de artık bir siyasi erdemi gösterin diyor. Çünkü kendi partilerinde bile, 'Biz kendimizi bildik bileli sen genel başkansın' diyorlar. Bu seçimlerde AK Parti başa güreşen rakibi olmayan siyasi bir pehlivan gibidir. Biz sözümüzün arkasındayız, yani AK Parti sandıklar açıldığında ikinci parti durumuna düşerse tabii ki Genel Başkanımız o sözün arkasında olacaktır. Kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki, karşımızdaki muhalefeti topladığımızda bir AK Parti edememektedir, biz vatandaşlarımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 15:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?