4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Ceylan'ı 15 bin kişi izledi

Elazığ Belediyesi Yaz Etkinlikleri çerçevesinde kente gelen ünlü şarkıcı Ceylan izleyenlere müzik ziyafeti verdi.


Üniversite Evi önü festival alanında gerçekleşen konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi. Etkinlikler çerçevesinde daha önce yaklaşık olarak 500 çocuğu sünnet ettiren Elazığ Belediyesi, bu çocuklara gündüz konvoy halinde şehir turu attırdı.

Konser alanında çocukların herhangi bir zarar görmemesi için ayrı bir platform oluşturan ekipler, konser öncesinde ise çocuklara çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Konser alanına konvoy eşliğinde çocuklarla gelen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun minikleri kendileri için oluşturulan platforma tek tek kendi elleriyle kucaklayarak çıkardığı gözlerden kaçmazken, Başkan Selmanoğlu sünnet olan çocuklara hediye olarak birer adet saat taktı.


Ceylan konserini yaklaşık 15 bin kişi ayakta izlerken, sanatçı Ceylan coşkulu kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve herkese teşekkür ederek sahnenin dört bir yanını çevreleyen hayranlarına yönelerek birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Diğer konserlerde olduğu gibi vatandaşlar bu konserde de Başkan Selmanoğlu'na sevgilerini "Muhteşem Süleyman" tezahüratlarıyla gösterdiler. Ceylan konserini sonuna kadar izleyen Belediye Başkanı Selmanoğlu, sanatçı Ceylan'a çiçek takdim etmek için çıktığı sahnede de yoğun bir sevgiyle karşılandı.

Sanatçı Ceylan, "Ben yıllardır belediyelerin gerçekleştirdiği konserlere katılırım ama ilk defa bir belediye başkanına bu kadar büyük bir sevgi gördüm" diyerek, "Sayın Başkanım, hemşerileriniz sizi neden bu kadar çok seviyor, ne yaptınız da onların bu kadar büyük bir sevgisini kazandınız?" sorusunu yöneltti.


Selmanoğlu ise yaptığı konuşmada, "Biz yürüyerek değil koşarak yolumuza devam ediyoruz. Bizim de konuşacak zamanımız yakın bir zamanda gelecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 20:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?