3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Devlet Bahçeli Elazığ'da

Partisinin Elazığ'da düzenlenen seçim mitinginde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Vatandaşlarımız mutlaka seçim günü sandığa gitmelidir.  Sandığa gitmek yetmiyor. Burada tercih çok önemli. Geçen süreçte yaşanan sıkıntılar göz önüne alınmalı, vicdanın sesine kulak verilmeli ve oy kullanılmalıdır" dedi.

MHP Elazığ İl Başkanlığı'nca düzenlenen seçim mitingi MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Binlerce partilinin katıldığı İstasyon Meydanı'ndaki miting MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Enver Erdem ve MHP Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler'in selamlama konuşmalarıyla başladı. Daha sonra yoğun tezahüratlar eşliğinde partililerin karşısına çıkan MHP Genel Başkanı Bahçeli, AK Parti hükümetini ve Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli, "Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu iç ve dış tehditler göz önüne alındığında 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler çok büyük önem taşımaktadır" şeklinde konuştu.
Meydanda bulunan partililere, "Üç hilale üç defa vurunuz" diyerek sözlerine başlayan Bahçeli, "Elazığ'da yaşayan vatandaşlarımız mutlaka seçim günü sandığa gitmelidir. Sandığa gitmenin çok önemli bir sebebi var. Sandığa gitmek yetmiyor. Burada tercih çok önemli. Geçen süreçte yaşanan sıkıntılar göz önüne alınmalı, vicdanın sesine kulak verilmeli ve oy kullanılmalıdır" diye konuştu.

ÜÇ HİLALE ÜÇ KEZ VURUNUZ

AK Parti'nin 6 yıl 4 aydan bu yana ülkeyi iyi yönetemediğini söyleyen Bahçeli şunları ifade etti:

"MHP olarak diyoruz ki ülke senin, karar senindir değerli Elazığlılar. Üç hilale üç defa vurunuz. AK Parti tek başına iktidara geldiği günden bu yana ülkeyi iyi yönetememiştir. Bu süreçte ülkeyi çok kötü yönetmiş, aceleci ve acemice davranmışlardır. Teslimiyetçi bir politika yapmışlardır. AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte kendileri; 'Biz milli görüş gömleğini çıkarttık' dediler ve geçmişle olan tüm milli bağlarını kopartmışlardır. Bunlar bir tişört giymişler. Bu tişörtün önünde AB arkasında ise ABD yazıyor. Milli değerlerde 'Ver kurtul' diye bir yönetim tutturmuşlardır. Bunların iktidarı döneminde ülkede yokluk, yoksulluk ve yabancılaşma hüküm sürmüştür. Bugün AK Parti'nin durumu budur. Sayın Başbakan Erdoğan, devletin tüm imkanlarını kullanarak il il dolaşarak miting yapmakta ve işi geçiştirmektedir. Artık bu gidişata bir dur deme zamanı gelmiştir. Devletin iki tane uçağı var. Biri ATA diğeri ise ANA uçağı. Sayın Başbakan'ın canı hangisini arzuluyorsa o uçağa binip geziyor. Son zamanlarda birçok
dalkavuklar türedi. Bunlar Başbakan'a sıfat yakıştırıyorlar. İşte böyle bir ülkede huzursuzluk ve kaos olur. Bu iktidar Türkiye'yi ortadan ikiye ayırmıştır. AK Parti, kendisine oy vereni dost, vermeyeni ise hasım yerine koymuştur. Basına baskı yaparak aklınca sindirmeye çalışıyor. Bu millet ayağa kalkarsa ne Tayyip kor, ne de ortada bir AK Parti kalır. Ülkemizin kardeşliğe, birlik ve bütünlüğe ihtiyacı var. Bu gidişatta artık hayır yok. Türkiye büyük bir krizle karşı karşıya. Tekrar aynı şekilde bir kriz

olmamalıdır. Bir ülkede işsizlik gittikçe artıyorsa, işyerleri, fabrikalar kapılarına kilit vuruyorsa o ülkede işler iyi gitmiyor demektir. Ülkemizde 5 milyon 680 bin işsiz var. Her dört kişiden biri işsizdir. İşsizlik her geçen gün çığ gibi artmaktadır. İşsizlik sosyal bir felakettir. Türkiye'de açlık sınırı altında yaşayan milyonlarca insan var. Teğet geçti diyorlar ama teğet geçmedi. Türkiye'de yarın ne olacağı belli değil. Yolsuzluklar artmaktadır. Artık bu hükümete bir dur demenin zamanı geldi.
Başbakan lüzumlu lüzumsuz konuşuyor. Sanki sütten çıkmış ak kaşık. Siirt'te şaibeli bir seçimle milletvekili seçildi. Sonra başbakan oldu. İstanbul Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde hakkında iki adet dosya bulunmaktadır. O dosyalar Meclis'te bekliyor. Sayın Başbakan; o dosyaları aç. Dokunulmazlığı kaldır ondan sonra Meclis'e gel, AK Parti'yi akla. Artık AK Parti; Adalet ve Kalkınma Partisi değil, aldanma ve kandırma partisi olmuştur. Bunlara gerekli dersi vermek için 29 Mart'ta yapılacak olan seçimler büyük bir fırsat. Değerli Elazığlılar, AK Parti'ye ders ver, MHP'ye oy ver."

Konuşmasının sonunda MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Enver Erdem'i seçmenlere tanıtan MHP Lideri Bahçeli, "Elazığ Belediyesi'ni siz değerli Elazığlılardan istiyorum. Sayın Enver Erdem, şahsiyetli, becerikli bürokrasiden gelen çok değerli bir insan. Elazığlılar olarak yiğitçe davranıp MHP'ye belediye başkanlığını hediye edeceğinize canı gönülden inanıyorum. Erdemli bir belediye için Enver Erdem'i seçin" ifadelerini kullandı.

MHP mitingi, Devlet Bahçeli'nin, Belediye Başkan Adayı Erdem ile birlikte, alanda bulunan partililere karanfil atmasıyla sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 23:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faik baş IP: 78.162.251.xxx Tarih : 25.03.2009 01:21:36

allahın izniyle üç hilal i HARPUT UN burcun da tekrar dalgalandıracağız