15
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Diyarbakır yolu çiçek açıyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır yolunda çevre düzenlemesi ve süs bitkisi dikim çalışmalarına başladı. 

Yeşillendirme alanında yapmış olduğu çalışmalarla şehrin dokusunu ve rengini değiştiren Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında çalışmalarına hız verdi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan tesviye çalışmaları yapılırken, bir taraftan da çim ekimi ile petunya, sardunya, kadife ve mine gibi birçok süs bitkisinin dikimi gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ genelinde yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Diyarbakır yolu da bizler için çok büyük öneme sahip. Elazığ dışından gelen insanlar, Elazığ'ın şu anki durumunu gördükten sonra şehre hayran kaldıklarını, doğuda bu kadar yeşil bir şehirle karşılaşmadıklarını söylüyor. Bu tür açıklamalar bizleri daha büyük şevkle çalışmaya sevk ediyor. Şehrin daha sosyal, daha modern bir çehreye kavuşması, bizim için bir prestij meselesidir. Sosyal belediyecilik amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece bir bölgeye yoğunlaşmış değiliz, birçok bölgede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 17:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?