6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Eczacılara büyük kolaylık

Akbank'ın küçük işletmelere yönelik hizmet ve çözüm geliştiren Şirket Bankacılığı Grubu ile Elazığ Eczacı Odası arasındaki anlaşma, bugün Elazığ Eczacılar Odası'nda imzalandı. Akbank, Elazığ Eczacılar Odası ile yaptığı işbirliğiyle oda üyelerine bir dizi avantaj sağlamayı planlıyor.

Akbank, eczanelerin kredi ve diğer bankacılık hizmetlerinden avantajlı yararlanmalarını sağlamak üzere Elazığ Eczacılar Odası ile bir işbirliğine imza attı. Akbank'ın, Elazığ Eczacılar Odası ile girişmiş olduğu bu işbirliği sayesinde oda üyelerine, finansman ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra diğer bankacılık, sigorta ve emeklilik hizmetleri de sunulurken, eczacıların tedarik alımları, kredi ve diğer bankacılık ihtiyaçları için özel ayrıcalıklar sağlıyor.

Gerçekleştirilen işbirliği protokolüyle müşteri odaklı bir banka olarak Akbank'ın, eczacılara verdiği desteği ve sunduğu çözümleri arttırarak sürdüreceğini belirten Akbank Elazığ Şube Müdürü Melih Binici, Elazığlı eczacılara da Akbank'ın tüm olanaklarını sunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Binici, "Halihazırda 12 bin eczaneye 80 trilyon Türk lirası kredi desteği sağlayan Akbank, ecza depolarıyla yaptığı anlaşmalarda 4 bin eczaneyi biz.card sistemine dahil ederek, 130 trilyon Türk lirası işlem hacmi gerçekleştirdi. 2005 yılında 'biz.card' sistemine dahil eczane sayısını 7 bine, yenilenen eczane paketi ve 'biz.card' ile birlikte eczanelere sağladığı finansman desteğini ise 150 trilyon Türk lirasına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Elazığ Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Yavuz Tatar, Akbank ile gerçekleştirdikleri protokolün ana amacının son birkaç yılda eczacıların yaşadığı sıkıntılardan kaynaklanan problemleri çözmek olduğunu ifade ederek, bu protokol sayesinde özellikle oda üyelerinin istedikleri ticari kredilere rahatlıkla ulaşabileceklerini, eczanelerin her türlü bankacılık hizmetlerine bu protokol sayesinde daha rahat bir şekilde ulaşabileceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 19:37:43
Güncelleme :14 Temmuz 2005 Perşembe 11:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?